Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 2 martie 2016

Basmul primaverii.


Imi port primavara in suflet, in orice perioada a anului. Timpul a trecut si am tot inflorit...  Maretia primaverii mele este nemurirea, niciodata nu trece. Chiar si dupa cea mai crancena furtuna continua sa renasca oferind si mai multe minuni; e lumina, e iubire. e bunatate. Am un soare care imi atarna mereu deasupra capului. Acum ca primavara si-a intrat in drepturi oficial, o sa-mi port si coronita din flori. Toate printesele regatului ma vor invidia. Si vor dori si ele una. Dar florile nu sunt si prietenele lor, ele sunt urate-n suflet; doar spinii s-ar putea imprieteni cu ele. O sa am o gramada de musafiri zburatori. Gradina sufletului meu va vui de bucurie. Batrana barza se va cocota pe acelasi cuib de pe stalp si imi va pazi fortareata, iar privighetoarea ma va fermeca zilnic cu magia cantului ei. Pe mai multe voci, trilurile randunelelor jucause, adevaratele prevestitoare ale primaverii, vor deveni ceasul meu desteptator.
Pana si Zeul Soare o sa devina mai prietenos, mai calduros, ca prea mofturos a fost. He, he...dar sa nu uitam si de cei mai mandrii cavaleri din regat, ghioceii. Vor aduce multa bucurie in suflet, si vor desena multe zambete pe chipurile acelor zane autentice. S-au chinuit ei putin sa infloreasca din iarna grea, dar asta-i face cei mai curajosi dintre curajosi.  Eu visez sa fiu mireasa Ghiocelului Suprem.
La altar o sa ma conduca batranul Vant, iar binecuvantarea o sa ne-o dea cel mai longegiv si intelept copac. Buchetul o sa fie din flori de cires. O sa dansam desculti pe iarba proaspata si -o sa ne traim iubirea pana cand primavara dintre noi va apune. 
Bine-ai venit in sufletul meu, primavara ! Prieteni dragi, va doresc cele mai insorite zile ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...