Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 20 aprilie 2016

Sfantul Cacat - motivational

Aceasta postare este un PAMFLET si trebuie tratat ca atare !
Intr-o zi obisnuita de 20 aprilie, sezand frumos pe tronul de portelan, meditam asupra vietii, la greutatile ei, si la povara care statea sa se iveasca din al meu fund batut de soarta. Incepuse dureros, nu stiam cand, ce si cum, insa era cel mai asteptat lucru din intreaga mea viata . Dupa lupte seculare, un pleosc se aude in apa: Aleluia ! Era cel mai mare cacuta vazut vreodata, era zeul Cacatus... era o experienta atat de eliberatoare, iar duhul sau sfant mi-a penetrat de indata caile respiratorii !!! M-am salvat de sub puterea constipatiei. Am iesit victorioasa.

Si atunci...  am avut o experienta revelatoare, mi s-a dezvalui esenta rahatului din dos: adevarata divinitate se afla in noi, in adancul intenstinului. Mi s-a dat sansa sa impart in lume povetele cacatului. Am fost aleasa drept  Preoteasa si cu ocazia asta apelez la toti cacaciosii si cacanarii sa ma urmeze, sa faca parte din acest nou curent, Neocacatism. O sa ti se deschida noi orizonturi, fara cacat viata nu ar mai fi la fel, ai vedea pe strada doar figuri inclestate, care se tin de burta, spitale pline, moarte, suflete indoliate, toalete aglomerate, infundate si multa durere !

Va doresc  tuturor sa aveti parte in fiecare zi de un super cacuta, sanatos si eliberator, voi toti meritati asta !!! Sa n-aveti parte de un cacat chinuit niciodata. Slavita fie imparatia Rahatului. Sa-i multumim in fiecare zi lui Mister Cacanet ca ii simtim chemarea !

O cacaceala adevarata o sa-ti insenineze ziua. Sa nu te intristezi daca vreodata o sa treci prin chinurile defecatiei, tu trebuie sa te gandesti ca va veni si momentul in care bucile tale o sa se deschida si o sa se desire prin toata buda !!!  Sau daca ai sa dai drumul pe teava doar unui firicel de cacacel, tu sa continui sa te zbati caci urmatorul va fi ceea ce iti doresti, o sa obtii adevarata implinire ! Noi astia cacaciosi o sa stapanim lumea.

Sfantul Cacat...sau sfanta Diaree sa va aiba in paza, si sa se pogoare asupra voastra, viitorii mei adepti ! Amin !

Iar ca o paranteza, un prieten mi-a zis ca asta e un blog mai mult pt dragoste, nu pt cacat, iar eu i-am zis ca cele doua se completeaza foarte bine, la urma urmei, dragostea e de cacat !


Sper ca ati ''gustat'' cu zambetul pe buze aceste teorii iluministe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...