Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

sâmbătă, 21 mai 2016

Ma lepad de cuvinte .

Catre imaginatia mea .

Cuvintele sunt doar cuvinte, si este in regula sa nu le dai viata lor, poate doar pe hartie...  insa asta nu le face adevarate, asta nu e viata pe care mi-o doresc. Si…  m-am gandit sa-ti las un gand… nu-ti meriti locul aici, dar hai sa rupem tacerile astea cu adevarul, sa nu ne mai lovim printre cuvinte….  Sa exprimam altfel  ceea ce simtim atunci cand vorbele imprastie venin.
Hai sa fugim pe culmi de basm sa nu ne mai impiedicam de orgolii rasuflate, de cuvinte care ranesc… Suntem prea obisnuiti cu armurile noastre, iar cand suntem nevoiti sa renuntam pur si simplu nu suntem capabili. Cate-un gest plin de caldura ma mai da de gol cateodata, insa ma pricep sa te fac sa ma urasti dupa, de ce sa ma dezgolesc de hainele inimii mele.  Nu vreau sa raman singura si infrigurata. Oh, dragule, dar cine e perfect ? Eu stiu ca nu sunt, si nici n-am pretins. Ne infruptam unul din altul si dupa ne evitam.
Mai degraba ti-as arunca in fata un ‘’te urasc’’ aparent autentic, decat sa-ti citesc din cartea sufletului meu… Nu vreau sa te doare precum ma chinuie pe mine. Pe tine vreau sa te stiu in siguranta, mereu, oriunde ai fi, cu oricine ai fi .

Hai sa ne impacam sufletele, tu cu al meu si eu cu al tau… Hai sa nu mai ardem intre noi focul indiferentei si al negarii..Hai sa fim, fara ca restul lumii sa ne priveasca . Nu o sa-ti promit un final fericit, dar un inceput pe care sa nu-l uiti.. Si daca toate astea chiar n-au sa aiba un sfarsit, va deveni de vis.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...