Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

vineri, 12 februarie 2016

Happy anti ❥❥❥Valentine's day ! ❥

14 februarie  ? Pe scurt...o sarbatoare comerciala care a luat amploare, imprumutata de la americani, desigur. Nu inseamna absolut nimic pt mine, dar e asa imposibil sa o ignori  cand toata lumea se preface ca se iubeste mai mult decat de obicei. Toate cuplurile se avanta sa cumpere cutii de bomboane, pernute rosii si cani ridicole, poate si un maimutel pe care sa scrie neaparat '' I love you'''.  Cat de neinspirat sa fii ??? Hai totusi sa nu fim critici cu alegerile celorlalti, dar sa reflectam la faptul ca iubitul tau iti ofera clasicii trandafiri rosii doar la astfel de ocazii speciale? Pt ca este OBLIGAT de circumstante si de spiritul de turma; daca chiar te-ar iubi nu ar avea nevoie de o anume zi sa te surprinda <sa nu uitam ca mereu exista si exceptia de la regula, nu afirm ca e chiar la toti asa ) Tot facebookul o sa fie infestat de fete care isi fac selfie cu buchetelele de flori , doar nu o sa fie si fraierul in poza. Sincer nici nu si-ar dori. Sa ne amintim si de cele mai indraznete, care o sa se fotografieze ''ciufulite'' in asternuturi, poate langa el, sau dormitorul nuptial cu petale de flori si inimioare facute din candelutele alea pe care le aprind duminica la biserica <3.

Salile de cinema o sa fie si mai imbacsite ca de obicei, si cred ca ai ghinionul sa ajungi si la o comedie romantica din aia prosteasca fara inteles, exagerata. Stai ca anul asta e Fifity Shades Darker, mai stiti ce esec fost primul film ! Ai sa afli ! Te abtii sa nu adormi de dragul iubitei tale, eventual ii mai iei putin limba-n gura sa-ti distragi atentia. Draga fata, lasa-l sa te minta frumos, macar azi !  

 Nu sunt hater al acestei sarbatori, insa dispretuiesc modul in care aleg cuplurile sa se manifeste. Daca chiar aveti nevoie de o zi macar alegeti sa iubiti romaneste, de Dragobete !Cu prieten, fara prieten, azi e marti si ATAT !!!  Pe mine sa ma treziti cand se termina toata agitatia asta, spre norocul meu n-am nevoie de nici o zi sa arat ce simt. Fiecare zi alaturi de persoana iubita este speciala si nu trebuie sa ne sfiim sa aratam asta, mereu se gasesc metode sa-l/sa o surprinzi .
 Aceste lucruri le faci oricand vrei, si simti cu adevarat ! Azi este o zi in care multe persoane vor "mima" iubirea, ca doar asa este frumos. Respect pt cei care isi arata iubirea mereu, in felul lor, si n-au nevoie de de ocazii pentru asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...