Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Maturitate nu te asteptam...

 

Pe masura ce crestem ne schimbam. Inaintam in ani si incepem sa numai iertam chiar orice, sa nu uitam nimic din ce ne raneste. Pastram fiecare cuvant si fiecare atac in inima. Asta inseamna sa-ti pierzi din inocenta, te maturizezi…numai vezi viata in mii de culori vii, si realizezica nu totul are o rezolvare. Chiar asta inseamna sa fii om matur ? Nu-mi place deloc, dar daca asa trebuie sa fie ! Maturitatea ucide, dar macar te regasesc. Multi cred ca mi-ai lipsit. Dar imi era mult mai bine fara tine, era viata mult mai usoara. Bine-ai venit, puteai sa mai ramai o  luna, un an, poate chiar o viata intreaga… Ai aparut prea devreme in viata mea… nu sunt pregatita sa te infrunt…. Dar acum esti langa mine si  din cate observ refuzi sa pleci. O sa ai o viata ingrozitoare langa mine, acum esti legata pe viata. Acum ca ai sosit nu te mai poti indeparta. O sa – mi fie si mai greu cu tine Maturitate. Oamenii sunt mai rai cand apari langa ei. Te urasc.

7 comentarii:

  1. Adevarat ce spui tu !!! Maturitatea sucks ! :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Te lovesti de maturitate atunci cand nu te astepti. Ea isi spune cuvantul in cele mai dificile situatii. Insa mai este si partea in care poti decide tu cat de matura vrei sa fii, poti visa la ce vrei tu, nimeni nu iti interzice asta.
    Prea multa maturitate uneori strica, dar asta mai depinde foarte mult si de modul in care gandesti lucrurile. Sa privesti partea buna a maturitatii nu e un lucru greu. Frumoasa postare, da mult de gandit. Chiar m-a pus pe ganduri... Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumos ar fi daca am stii sa combinam copilaria cu maturitatea.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi lasi daca vrei id-ul tau?:D nu-l aprob :)

    RăspundețiȘtergere
  5. frumos spus, o vina pentru ceea ce ne face mai reci o are maturitatea, dar ea vine odata cu experienta, deci sunt oarecum legate, nu ne putem deprinde de nici una. Totusi copilul din noi nu va muri niciodata.

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...