Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

duminică, 13 ianuarie 2013

Ganduri pt tine.


Te admir pentru ca mereu ai fost sigur pe tine, si hotarat sa obtii ceea ce iti doresti chiar daca ti s-a zis ca nu poti, sau nu este voie. Ai avut ambitie si ti-ai luat singur, desi ei ti-au pus sub semnul intrebarii fortele, iar unii chiar ti-au interzis unele chestii. In tine am vazut hotararea si increderea pe care eu mi-am dorit-o intotdeauna.Tu nu esti un copil, mereu ai stiu ce vrei. Tie nu iti place sa te alinti, tu nu ai fost ca restul baietilor pe care i-am mai intalnit. Tu ai fost si esti un barbat adevarat in felul tau. Te-am iubit pt tot ceea ce am vazut bun si puternic in tine, cand altii au vazut doar raul. Sa ai mereu aceasta forta si incredere ce am descoperit-o in tine. Te inteleg mai mult decat iti dai tu seama. Nu te schimba.Daca as da timpul inapoi tot de tine m-as indragosti, fara doar si poate. Nu am niciun regret. Mi-ai schimbat viata intr-o oarecare masura si continui s-o faci si de la distanta. Multumesc .


P.S  Post scris cu mult timp
in urma

3 comentarii:

  1. Cu siguranţă, l-ai uitat, Ana Maria!
    De-asta îi dai şi poza...

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca l-ai uitat..poate ca ai uitat ce era intr-adevarar dureros si poate ca ti-ai lins ranile singura,insa nu cred ca ii vei uita calitatile niciodata.:*

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...