Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

miercuri, 9 ianuarie 2013

Buna dimineata soarele meu !



                     
                      O da,a este soarele din sufletul meu care vibreaza la strigarea diminetii.
                 Este o dimineata perfecta, ma simt incredibil de fantastic, ca niciodata. Se pare ca ma simt mult mai bine decat m-as fi asteptat ! Noaptea trecuta am trecut prin chinurile facerii, ca in dimineata asta sa renasc, sa fiu un om schimbat, cu un nou suflet. Vor avea multe schimbari in viata mea, insa o s-o iau pas cu pas.Zambeste ca doar o viata ai ! Se pare ca este adevarata vorba cum ca dupa fiecare furtuna apare si soarele.

                 Daca as fi stiut de acest "ritual involuntar de incheiere ", l-as fi incercat in urma cu 3 ani ! :)) M-am dezbracat intr-un final de toate sentimentele mele. Este cel mai bun lucru care mi se putea intampla.
                 Mananc bucurie pe paine, transpir fericire, respir incredere, ma imbat cu emotii. In aer pluteste pace, bunastare, voiosie, in suflet imi pastrez sperantele, si in casa imi miroase a optimism.O sa explodez de prea multe sentimente de genu' :))) Pe gura imi ies doar cuvinte pozitive. :))))))))

3 comentarii:

  1. Nicio stare nu este mai înălțătoare ca aceea pe care o simți atunci când te descătușezi din dependența emoțională pe care o aveai față de persoana nepotrivită și începi să trăiești pentru tine, căutându-ți propria fericire. Sper să dureze cât mai mult această stare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca in sfarsit te vad linistita sufleteste si increzatoare in propriile tale forte! Anca P.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca te simti plina de viata , asta e cu adevarat foarte important ! <3

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...