Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

sâmbătă, 25 august 2012

Lucrurile simple aduc bucurii ♥


Lucrurile marunte fac diferenta ,si ofera putina culoare acestei vieti in care traim inconjurati de multi oameni falsi,  chestii simple ca zambetul unui copil, un vant rece sau umbra unui copac intr-o zi torida de vara, o imbratisare, un prieten fericit, o floare, un sarut furat pe neasteptate, diminetile in care te trezesti mai binedispusa ca niciodata si n-ai nici un motiv, un rasarit pe malul marii , un batranel simpatic care isi plimba nepotelul, un tatic implinit care-si face avion copilasul :)) , frumusetea si bogatia naturii, cand te prostesti cu cei mai buni prieteni si razi din orice, cand il vezi pe el si-ti zboara fluturasii in stomac, chiar si ploaia-i minunata insa doar cand n-ai motive sa fii trist caci exista riscul sa te deprime (hihihi ! in ultimul an numai ma binedispus - ce noroc pe mine ), cand fredonez melodiii prin casa si ma simt ca o vedeta pe scena, niste cuvinte rostite din suflet, fotografiile vechi, un catelus care te priveste cu ochii lui umezi si blanzi, iar codita jucausa nu-i sta locului o clipa <3, imaginea unor copilasi ce se joaca in fata blocului amintindu-mi  de cea mai IMPLINITA copilarie care am avut-o, si nu in ultimu rand momentele in care cad intr-o stare de visare continua, cu ochii deschisi <3. Ador toate acestea, ele imi fac ziua mai frumoasa si viata mai implinita <3 Sunt mandra de mine ca pot sa-mi gasesc fericirea in astfel de lucruri, care inseamna ENORM pt sufletul meu. Datorita lor port soarele in suflet si zambesc indiferent de vremurile care m-au bantuit si or sa ma mai bantuie ! Datorita lor pot trece mai usor peste incercarile la care ma supune viata !

9 comentarii:

  1. oare mai face pe cineva fericit lucrurile astea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tind sa cred ca da. Eu una chiar ma bucur de aceste lucruri :X:X:x

      Ștergere
  2. Ai perfecta dreptata, lucrurile mici fac diferenta...frumoase randuri:x:x:x

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar ! Fericirea vine in cantitati ale naibii de mici,insa lucrurile micute chiar aduc bucurii.
    Frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase rânduri.. mă bucur când văd că mai sunt persoane care se bucură din lucruri mărunte şi ştiu să le găsească o semnificaţie importantă.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumoasa postarea! si eu m-am gandit ca lucrurile micute ne fac viata mai buna. insa postarea asta a iesit absolut genial. super. bravo!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa postarea!

    RăspundețiȘtergere
  7. I do not even know how I finished up right here, however I thought this
    publish was great. I do not realize who you're but certainly you are going to a famous blogger when you are not already. Cheers!
    My webpage > perfumes baratos

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...